Na úvodní stránku






Vánoční „dárek“ od zloděje

Fuček Miloslav

2005-12-20

Společnost

Přečteno: 3518

Komentářů: 0


Vánoční „dárek“ od zloděje, jak asi tušíte, má trochu jinou podobu, než dárek od slušného člověka.


V těchto předvánočních dnech „obdaroval“ nějaký „inteligentní“ zloděj sdružení dětí a mládeže Informační centrum oddílů a klubů, tím, že mu ukradl z ulice Na Pankráci poutač na provoz Internetstudia pro děti a mládež, který byl připoután řetězem k zábradlí a zamknut. Vše bylo ukradeno i s řetězem a zámkem. A pak, že se krade vše, co není zamknuto. Bohžel v této republice se krade úplně vše i když to zamknuto je.

Bohužel v našem národu je hodně chamtivým primitivů, kteří se nestydí okrátst sdružení dětí a mládeže. Samozřejmě pro tohoto zbabělce je to snažší, než si troufnout okrást podnikatele, či někoho, kdo si případně může zaplatit někoho, kdo mu jeho majetek ohlídá, a když jsou v této republice některé věci špatně vymahatelné právem, kdo dá tomuto chytrolínovi i patřičnou ruční „odměnu“ jako náhradu za zanedbanou výchovu jeho rodičů.

Věřím, že si zloděj našeho poutače „spravedlivě užije“ a přejeme mu prožití Vánoc takové, jaké si zaslouží. Ostatně tento poutač byl patrně trnem v oku více závistivcům, kteří umírají závistí nad tím, jak zde zbohatne „dobrovolník“, který zde tráví několik hodin denně zadarmo a ještě shání finanční prostředky na provoz internetstudia, jemuž tržby nepokryjí ani 10% nákladů a které přežívá pouze díky dotacím. Takže ukradený poutač už stačil z jedné strany další „inteligent“ prokopnout. Poutače bude mít internetstudio nové, kovové, ale bohužel si bude muset koupit nový řetěz a nový zámek. Řetěz hodně silný, aby jej zase někdo neukradl. Tato investice se těžko zaplatí z dotací, které jsou stále menší, takže na ní bohužel doplatí děti.ve formě vyšších cen.

Inteligentní lidi vědí, že činnost sdružení dětí a mládeže ve prospěch dětí je prevencí, protože nuda dětí je základem pro nárůst dětské kriminality a další negativní vlivy mezi dětmi a mládeží. Asi by bylo účelné, aby mu to ty děti, které už pod vlivem dětské kriminality, předvedli v budoucnu názorně. Věřím, že cesty oosudu to tak zařídí a tím tomuto chudákovi prospějí, protože mu dají to nejcennějí, informaci a cestu k pochopení. Zda ji využije, či přesněji, zda na to bude stačit jeho inteligence, je ale otázkou. O inteligenci člověka, který si takto představuje vánoční pohodu, já totiž silně pochybuji.

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024