Na úvodní stránku






Podpis primitiva

Fuček Miloslav

2005-09-02

Různé

Přečteno: 3676

Komentářů: 0


Poslyšte příběh o jednom primitivovi, který zůstal v anonymitě a těžko jej lze blíže identifikovat. Nazávat jej člověkem či zvířetem, by bylo hodně nepatřičné.


Vandal, který nejspíš pod vlivem drog nebo silně opojen alkoholem, zničil v noci z 1. na 2. září při magistrále poutací áčko na Internetstudio pro děti a mládež, je prostě bezbřehý primitiv.Nejde jej nazvat člověkem, protože to by byla urážka všech lidí. Primitivy a ubožáky tohoto druhu já za lidi nepovažuji, jde o pouhé ubohé nepovedené napodobeniny lidí. Zvíře to už tuplem není, protože neznám zvíře, které by úmyslně bezdůvodně něco ničilo.

Blahořečen budiž ten, kdo poskytne tomuto primitivovi názornou lekci, aby dostal šanci pochopit. Pochopit, že život má určitý smysl a tím smyslem není chalstat, brát drogy, užívat si a ničit. Na hrubý pytel hrubý zápalata. Takový primitiv potřebuje dostat tvrdou lekci, která mu umožní v klidu několik dní přemýšlet o svém ubohém chování a smyslu života.

Primitivnost onoho primitova je o to větší, že Internetstudio pro děti a mládež vyplňuje volný čas dětí a mládeže, poskytzuje ceny za pro děti přijatelné ceny a to jenom pro to, že se na jeho činnosti podílejí dobrovolníci ve svém volném časem, čímž se ušetří na mzdových nákladech, které nejsou malé.Proto tedy těžko bude mít toto sdružení dětí a mládeže několik tisíc korun na opravu, či spíše výrobu zcela nového áčka.

Existuje-li tedy na tomto světě nějaká, byť sebemenší spravedlnost, pak se onomu ptimitivovi musí důsledky jeho konání vrátit i s úroky. V jeho vlastním zájmu je, aby se mu vše vrátilo co nejdříve. Proto budiž blahořečen ten, kdo se o to ať úmyslně či zcela náhodně postará.

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024