Na úvodní stránku






NekvalitněCZ startuje

Fuček Miloslav

2005-06-21

Informace

Přečteno: 3549

Komentářů: 0


Server NekvalitněCZ startuje. Jaké jsou naše záměry a cíle?


Server NekvalitněCZ právě startuje a nahrazuje původní koncepci serveru ShitCZ. Ta se neosvědčila. I když o firmě Microsoft a jejích nekvalitních produktech by se dala napsat řada článků, toto téma se neosvědčilo.

Server NekvalitněCZ se bude zaměřovat na kvalitu obecně v širším měřítku. To ostatně můžete vidět ze spektra rubrik. Autoři článků tak mohou upozorňovat na nekvalitní výrobky či služby, prostor zde najde i kritika nekvalitních politických či ekonomických rozhodnutí, ale i společenských nešvarů a zvláštní kapitolou je Internet.

Jako samostatná kapitola zůstává rubrika Microsoft, kam jsme přesunuli většinu článků z původního serveru. Má tedy jakési postavení nad rubrikami výrobky a služby, do kterých by se určitě vešla.

Úplně specifickou rubrikou je rubrika Bílé vrány, která je protipólem a je připravena naopak chválit to, co se AAA fake bags povedlo.

Doufáme, že nám pomůžete tento server spoluvytvářet, protože to bude mít i vliv na to, kolik v něm budete nacházet článků. Jednou z podmínek ale je, že autoři nemohou být anonymní a je třeba, aby si za svojí kritikou stáli.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
27.07.2024