Na úvodní stránku






Chystaná proměna Schitu

Fuček Miloslav

2005-06-18

Informace

Přečteno: 3482

Komentářů: 0


Protože mě už nebaví psát o trapných produktech firmy Microsoft a připadá mi to jako nošení dříví do lesa, chystá se v dohledné době poměrně zásadní přeměna tohoto serveru.


To, že produkty firmy Microsoft jsou nekvalitní, už vnímám jako samozřejmost a proto nemá smysl o tom nějak extra psát. Snad občas nějakou perličku, která mě dokáže překvapit. I když u produktů Microsoftu mě možná nepřekvapí už nic.

Nekvalitních produktů a služeb je více. Člověk se s nimi v dnešní době bohužel setkává stále častěji. Je ale zbytečné, když se napálí jeden člověk, aby se napálili ještě desítky dalších. Proto se bude tento server věnovat nekvalitním službám a výrobkům obecně. Také už nyní najdete Shit i pod doménou nekvalitne.cz, což je i jeho budoucí jméno.

V brzké době tedy tento server změní jméno a tím i částečně grafiku. Změní se i rubriky, ale protože články o Windows a produktech Microsoftu sem patří, tak zde zůstanou. Pouze zde budou přibývat články i z jiných oborů.

Název Nekvalitně je výstižnější a určitě lepší, než Shit.cz, který jak jsme se dozvěděl, je po překladu názvem sice vystihující produkty Microsoftu, ale vulgární. Proto také doména shit.cz po expiraci zanikne a tento server najdete časem pouze pod novou doménou nekvalitne.cz.

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024