Na úvodní stránku






Zkušenosti s obchodem MS BOX

Fuček Miloslav

2006-07-01

Služby

Přečteno: 3612

Komentářů: 0


Internetový obchod MS BOX sice zastřešuje různé internetové obchody pod jednou střechou, mě však zklamal.


Na internetovém obchodě MS BOX jsem kupoval bezdrátový kloipový mikrofon. Využil jsem před nákupem komunikace s prodejcem atak jsme si ověřil, že je všesměrový. Následně jsme ybl na dotaz prodejcem ujištěn, že jej lze napájet i z akumulátoru, místo adaptéru a že je tedy nezávislý na zásuvce. Tak jsem jej koupil.

Když mikrofon přišel, zjistil jsem, že do něj baterie nijak nepřipojím, protože na napájení má pouze konektor pro adaptér. Tak jsem se dotázal opět prodejce, který z jejich nabízených akumulátorů by se dal pro napájení využít. Předpokládal jsem, že třeba některý z nich bude mít takto udělaný výstup na stejný konektor. Jenže odpovědi jsem se nedočkal.

Sháněl jsem tedy jinde, ale marně. Všude mi říkali, že nic copie montre france takového neexistuje a že přijímač tohoto bezdrátového mikrofonu na baterie nebo akumulátor napájet nepůjde. Neuspěl ani můj druhý dotaz. Opět bez odpovědi.

Nakonec jsem to vyřešil svépomocí, že jsem si koupil olověný akumulátor a konektor a známý mi jej k němu připájel. Je ale smutnou vizitkou tohoto internetového obchodu, že prodejce s vámi komunikuje pouze do doby, než si zboží koupíte a potom se na vás docela sprostě vykašle.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024